Міська рада стала на захист КП «ЄРЦ», який оштрафований Антимонопольним комітетом України

Міська рада стала на захист КП «ЄРЦ», який оштрафований Антимонопольним комітетом України

11.10.13 10:30 0 808
Депутати зобов’язали директора КП «ЄРЦ» оскаржити рішення АМК та без рішення сесії міської ради не сплачувати штраф

На шнє засідання 38 сесії Івано-Франківської міської ради секретар Микола Вітенко в черговий раз запрошував голову територіального відділення Антимонопольного комітету України А. Савчин. Проте як і на попередні сесійні засідання, ані пані Савчин, ані будь хто з представників територіального відділення так і не з’явились.

Нагадаємо, що відповідно до рішення тимчасової адміністративної колегії Антимонопольного комітету України комунальне підприємство «Єдиний розрахунковий центр» оштрафовано за порушення антимонопольного законодавства України. Не погоджуючись із такою санкцією відносно депутати хотіли б почути від представників установи мотивацію рішення, адже комунальне підприємство створювалося міською радою з метою створення конкурентного ринкового середовища у сфері житлово-комунальних послуг. У мешканців Івано-Франківська на сьогоднішній день існує право вибору – чи то перебувати в управлінні КП «ЄРЦ», чи то обслуговуватись приватними ЖЕО, чи то створювати ОСББ. Всі договори, які уклало КП «ЄРЦ» з мешканцями міста визнані законними та чинними.

Таким чином, висловлюючи свої підозри в упередженому рішенні АМК, Івано-Франківська міська рада зобов’язала директора КП «ЄРЦ» Вадима Войтика оскаржити прийняти адміністративною колегією АМК рішення в установленому порядку та без рішення сесії міської ради не сплачувати штраф.

Депутати доручили секретарю міської ради Миколі Вітенку звернутись до голови АМК щодо перегляду прийнятого рішення, та вказати голові територіального відділення Тетяні Савчин на неприпустимість публічних оцінок рішень чинних органів місцевого самоврядування.

Про це повідомили у Івано-Франківській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ірина Сех: ...
Наступна новина: Господарства та служби ...

КОМЕНТАРІ