В Івано-Франківську депутатська фракція ВО "Свобода" заявляє про навмисне поширення ЗМІ неправдивої інформації про депутатів

В Івано-Франківську депутатська фракція ВО "Свобода" заявляє про навмисне поширення ЗМІ неправдивої інформації про депутатів

11.10.13 09:41 0 814
Заява депутатської фракції ВО "Свобода" в Івано-Франківській міській раді

« Останнім часом в ЗМІ почала поширюватися відверто неправдива інформація, котра стосується депутатів від ВО «Свобода» рад різних рівнів. Зокрема, днями читачів деяких івано-франківських сайтів інформували про ніби то конфлікт між депутатами обласної ради Василем Поповичем та міської ради Романом Онуфріївим на грунті впливу над студентами міста. Абсурдність повідомлення посилювалася натяками на прибутковість роботи з молоддю та расистськими і ксенофобськими вигадками. Відверто заявляємо про брехливість подібних заяв, які створені спеціальними «журналістами» на замовлення спеціальних установ для ведення кампанії з дискредитації нашої політичної сили. Підпис автора статті з питомо українським ім’ям Альона можна побачити також у мережі Інтернет під іншими матеріалами, в яких на «Свободу» накидаються ярлики «фашистська», «сволота» тощо.

Не можемо також оминути увагою минулотижневу інформацію про депутата міської ради Петра Гавриша, якого назвали власником підприємства «Гавриш». Один із інформаційних ресурсів довкола цієї вигадки побудував звинувачення щодо нашого колеги, що в нього слова розходяться з ділами. Петро Гавриш очолює комісію, котра серед іншого опікується питаннями охорони навколишнього середовища. А згадане підприємство «Гавриш» якраз і звинувачувалося на сторінках інтернет-порталу у невиконанні своїх прямих зобов’язань з вивозу сміття з вулиць міста. Тобто «свободівець» постав у образі брехуна і шкідника, антипатріота свого міста. Насправді Петро Гавриш не має жодного стосунку до згаданого підприємства та його діяльності.

Названі факти зайвий раз переконують, що проти Всеукраїнського об’єднання «Свобода» ведеться цілеспрямована кампанія «очорнювання» та оббріхування. Звичайно, залишаємо за собою право усі подібні інсинуації спростовувати публічно, на сторінках друкованих чи екранах електронних ЗМІ або в судовому порядку. Але можемо тільки здогадуватися, які чергові брудні наклепи будуть у різний спосіб поширені про нашу партію, фракцію в міській раді і кожного окремого депутата. На жаль, ми повинні констатувати той факт, що сучасна політична боротьба в Україні набирає рис не по-європейськи цивілізованих і демократичних (до чого ми всією державою останнім часом так прагнемо), а по-азійськи підступних і цинічних. Тому всіх учасників цього самого процесу закликаємо до толерантності, виваженості та поміркованості.

Фракція ВО "Свобода" в міській раді »

Про це повідомили у Івано-Франківській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Працівників ...
Наступна новина: У Львові дитина впала у ...

КОМЕНТАРІ