Працівники Управління ДСНС в області проводять тематичні заходи з безпеки життєдіяльності в навчальних закладах Івано-Франківська

Працівники Управління ДСНС в області проводять тематичні заходи з безпеки життєдіяльності в навчальних закладах Івано-Франківська

11.10.13 09:26 0 806
Найцінніший скарб кожної людини – її життя та здоров’я. Та, на жаль, не всі з розумінням ставляться до безпеки власного життя. Особливо вразливими у непередбачуваних ситуаціях є діти. Їм не вистачає обережності, спритності та елементарного життєвого досвіду, щоб уникнути лиха. Перші уроки безпеки малеча отримує у колі сім’ї та дошкільних навчальних закладах. Більш детально про важливість дотримання основних правил безпеки життєдіяльності навчають уже в початкових класах на уроках «Основи здоров’я». Доброю традицією стало проведення таких уроків за участі працівників Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в області.

Днями, у рамках проведення Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності, рятувальники завітали до учнів Івано-Франківської загальноосвітньої школи №25. Зустріч з дітьми розпочалася виступом першого заступника начальника Управління ДСНС в об­ла­сті полковника служби цивільного захисту Ігоря Оксентюка, котрий розповів дітям наскільки важливим для без­пе­чного життя є дотримання від­по­відних правил безпеки життєдіяльності і до яких непоправних наслідків призводить нехтування ними.

Також школярі переглянули фільм про діяльність рятувальної служби Івано-Франківщини.

В ході проведення уроку рятувальники навчали дітей, як правильно скористатися вогнегасником у випадку пожежі.

Великий ентузіазм у школярів вик­ли­кав і конкурс на шви­д­кість одягання бойового одягу. Учні мали унікальну нагоду ві­д­чути себе представниками мужньої професії рятувальника. А на завершення, школярі отримали від вогнеборців тематичні пам’ятки застережливого характеру.

Такі зустрічі з рятувальниками є надзвичайно пізнавальними та повчальними – у цьому переконані і учні, і педагоги, адже всі розуміють, що лихо легше попередити, аніж ліквідовувати його наслідки.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Друзі та побратими ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ