У Львівській області до пошуків дитини, що впала в отвір каналізаційного люка, залучено 35 рятувальників

У Львівській області до пошуків дитини, що впала в отвір каналізаційного люка, залучено 35 рятувальників

11.10.13 09:13 0 816
Згідно з інформацією, яка прийшла в 11:23 ранку на регулярній службі департаменту повідомлень про доставку України у Львівській області, у Львові на вулиці Широка, недалеко від будинку № 86а (Залізничний район), хлопчик у віці близько 2,5 років, впав у отвір каналізаційного колектора, кришка люка якого була надійно закріплена. Нещасний випадок стався, коли дитина йшла в супроводі своєї бабусі.

На місце події прибули рятувальні підрозділи Головного управління оперативно ДСН України у Львівській області, три машини швидкої допомоги, аварійні бригади “Львівський водоканал”, та відповідальні працівники міста та області. Для пошуку дитини беруть участь 15 працівників “Львівський водоканал” (три команди) і 35 рятувальників (сім пожежно-рятувальних одиниць).

Рятувальниками перевірено три ділянки колектору загальною довжиною 330 м. Обстеження каналізаційного колектора триває. Відповідно до схеми виходу каналізації на поверхню виставлені чотири пости: на вул. Винниця, Торф’яна, Липинського та поблизу 7-ої каналізаційної насосної станції очисних споруд ЛМКП «Львівводоканал».

Станом на 2 вечора дитина не знайдений, пошук триває

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернівці: Заява про наміри

КОМЕНТАРІ