Відкриття Шістнадцятої сільськогосподарської виставки «Фермер України 2013»

Відкриття Шістнадцятої сільськогосподарської виставки «Фермер України 2013»

11.10.13 11:29 0 839
10 жовтня 2013 року на головному виставковому комплексі «Експоцентр України» у м. Києві відбулося відкриття Шістнадцятої сільськогосподарської виставки «Фермер України 2013», яка діятиме до 12 жовтня 2013 року.

Відкрив виставку «Фермер України 2013» заступник Міністра аграрної політики та продовольства України Давиденко Валерій Миколайович, який разом з делегацією відвідав експозицію Львівської області.

Делегацію Львівщини очолив заступник директора департаменту агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації Чопик А.В. На експозиції представлено досягнення фермерських господарств, сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів, а також Науково-дослідного інституту Львівська філія УкрНДІПВТ ім. Л.Погорілого та інших сільськогосподарських виробників.

Зазначаємо, що під час роботи виставки проведено засідання Ради Асоціації фермерів і приватних землевласників України, де обговорено нагальні питання діяльності фермерських господарств.

Окрім того виставку супроводжуватиме насичена програма науково-практичних та ділових заходів за участю провідних фахівців Міністерства аграрної політики та продовольства України, а також громадських аграрних організацій. Зокрема, планується проведення конференцій, презентацій українських та закордонних фірм, виробників і постачальників продукції для агропромислового комплексу, демонстрація інноваційних рішень та розробок для різних ланок галузі.

Також, відбудеться презентація практичного посібника «Сільськогосподарський обслуговуючий кооператив: початок шляху».

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 75 млн. доларів іноземних ...
Наступна новина: У Тернополі демонтували ...

КОМЕНТАРІ