Чернігівських поштовиків привітали з професійним святом

Чернігівських поштовиків привітали з професійним святом

11.10.13 08:00 0 927
9 жовтня від імені Чернігівського міського голови та міської громади заступник міського голови Віктор Бистров привітав працівників поштового зв’язку краю із професійним святом – Всесвітнім Днем пошти.

Він, зокрема, наголосив, що роль поштового зв’язку не втрачає актуальності навіть за стрімкого розвитку інформаційних технологій, адже він забезпечує людині найважливіше – спілкування.

«Сердечне спасибі вам за вашу нелегку, але вкрай потрібну людям справу», - звернувся до поштовиків заступник міського голови.

За словами директора Чернігівської дирекції Українського державного підприємства поштового зв’язку «Укрпошта» Володимира Приходька, нині підприємство надає мешканцям області понад 75 видів як традиційних, так і новітніх послуг. «Цього року ми не скоротили жодного відділення, і не скоротимо, бо ми потрібні людям», - наголосив голова Чернігівської дирекції УДППЗ «Укрпошта» В. Приходько.

Кращим працівникам пошти В. Бистров вручив відзнаки міської ради.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Всесвітнього дня пошти Почесною грамотою Чернігівської міської ради та виконавчого комітету нагороджені:

- Книга Ольга Степанівна, начальник міського відділення поштового зв’язку Чернігів–10 цеху обслуговування споживачів № 4 Чернігівської дирекції Українського державного підприємства поштового зв’язку «Укрпошта»;

- Гречка Валентина Миколаївна, оператор поштового зв’язку цеху оброблення пошти Чернігівської дирекції Українського державного підприємства поштового зв’язку «Укрпошта».

Зі словами привітання також виступили керуючий справами виконавчого апарату обласної ради Сергій Фесенко та колишній очільник Чернігівської дирекції УДППЗ «Укрпошта» Віктор Рощинський.

Обласний філармонійний центр фестивалів та концертних програм підготував для учасників урочистостей святкову концертну програму.

Про це повідомили у відділі зв’язків з громадськістю Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівщина прийматиме ...
Наступна новина: Чернівецька область: ...

КОМЕНТАРІ