На Тернопіллі лижники з Кременця завершили літній сезон з медалями

На Тернопіллі лижники з Кременця завершили літній сезон з медалями

11.10.13 12:57 0 891
У Ворохті фінішував Чемпіонат України зі стрибків на лижах з трампліна та лижного двоборства. Це останні змагання в сезоні, які проводяться на трампліні зі штучним покриттям і підсумовують підготовку спортсменів за літній період до основних змагань.

Вихованці Кременецької спеціалізованої школи олімпійського резерву вдало склали цей іспит, завоювавши більшість головних нагород Чемпіонату. Кременчани не дали жодних шансів зійти на п’єдестал пошани спортсменам Івано-Франківщини в особистих змаганнях лижників-двоборців. Змагаючись на 90-метровому трампліні та у кросі на 7,5 км за системою Гундерсена, золото виборов Віктор Пасічник, срібло у Руслана Баланди та бронза у Валерія Морозова.

В командних змаганнях перше місце також у кременчан. Названих вище спортсменів підтримав ще Олег Вілівчук.

Серед «чистих» стрибунів успішно складає конкуренцію господярям змагань Андрій Климчук. Він і переміг на 90-метровому трампліні. А Степан Пасічник показав четвертий результат. В командних змаганнях стрибунів у наших спортсменів срібні нагороди, які допомогли завоювати Степану Пасічнику та Андрію Климчуку їхні колеги Віктор Пасічник та Руслан Баланда.

Наступні старти наші провідні спортсмени проведуть у грудні. Віктор Пасічник виступатиме на етапах Кубка світу з лижного двоборства і продовжуватиме набирати рейтингові очки для участі в Олімпійських іграх.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У львівському терцентрі ...
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ