Працівників санітарно-епідеміологічної служби Тернопільщини привітали з професійним святом

Працівників санітарно-епідеміологічної служби Тернопільщини привітали з професійним святом

11.10.13 09:41 0 922
За вагомий внесок у реалізацію державної політики щодо забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя населення області, високий професіоналізм та з нагоди святкування професійного свята – Дня працівників санітарно-епідеміологічної служби України, 70 кращих фахівців отримали грамоти та подяки.

«Ми забезпечуємо дуже важливу та серйозну галузь, ми в охороні здоров`я займаємося профілактикою, - сказав у своєму привітальному слові Володимир Паничев, начальник головного управління державної санітарної служби в Тернопільській області, - я хочу подякувати всім ветеранам за ту величезну працю, яку вони вклали заради нашої спальної мети. Я хочу подякувати молоді, що вона свій вибір зробила на користь профілактичної медицини. Я хочу привітати людей середнього покоління, які мають досвід, силу та бажання працювати».

Цей рік важливий в історії СЕС, оскільки 90 років тому, у 1923 році, зявилася Державна санітарно-епідеміологічна служба, а у 2013-у епідеміологи вперше почали працювати в умовах реорганізованої, оптимізованої, реформованої державної санітарної служби, оскільки реформа системи охорони здоров’я є для всіх пріоритетною, адже Президент наголошує на важливості якості надання медичних послуг

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Маленькі чернівчани ...
Наступна новина: В Івано-Франківську ...

КОМЕНТАРІ