На Тернопіллі рятувальники підвели підсумки роботи за дев’ять місяців 2013 року

На Тернопіллі рятувальники підвели підсумки роботи за дев’ять місяців 2013 року

11.10.13 12:25 0 903
Підсумкова колегія щодо результатів роботи Управління ДСНС України у Тернопільській області впродовж 9-ти місяців 2013 року відбулась 10-го жовтня в Управлінні Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Тернопільській області.

В роботі колегії взяли участь керівництво Управління ДСНС області, керівники міського відділу, районних відділів та секторів, аварійно-рятувального загону спеціального призначення, навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності.

Головував роботою колегії начальник Управління ДСНС в області генерал-майор служби цивільного захисту Євген Лукавий.

На колегії розглянуто ряд важливих службових питань щодо діяльності служб цивільного захисту та пожежно-рятувальних підрозділів області та їх готовності до дій за призначенням. Особливу увагу приділено питанню підготовки підрозділів області до експлуатації в осінньо-зимовий період 2013-2014 років. У ході роботи колегії проаналізовано результати роботи підрозділів ДСНС області за третій квартал цього року у порівнянні з аналогічним періодом 2012 року. Після обговорення результатів діяльності озвучено та поставлено до виконання ряд заходів на наступний період поточного року.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Влада використовує ...
Наступна новина: У хабарництві викритий ...

КОМЕНТАРІ