Тернопільщина до зими готова – відповідальні служби іспит здали

Тернопільщина до зими готова – відповідальні служби іспит здали

11.10.13 10:58 0 905
Обласна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під головуванням першого заступника голови Тернопільської ОДА Миколи Головача перевірила готовність служб до роботи взимку.

В рамках реалізації в регіонах завдань, доручень Президента України щодо підготовки житлово-комунального господарства та господарського комплексу до роботи в зимовий період відбулися тренування серед працівників єдиної держсистеми цивільного захисту з ліквідації надзвичайних ситуацій під час несприятливих погодних умов в осінньо-зимовий період. Учасники виїзної наради оглянули сили та техніку, яку використовуватимуть під час ліквідації надзвичайних подій осінньо-зимового періоду 2013-2014 рр.

Керівник обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Микола Головач заявив, що з таким «озброєнням» Тернопільщині навіть найсуворіші зими не страшні.

За словами Миколи Головача, в області 100% підготовлені до роботи взимку 1203 котельні, 2500 житлових будинки, 847 шкіл, 474 садки, 63 лікарні.

Такого хорошого стану справ вдалося досягти завдяки діям влади. Голова Тернопільської ОДА Валентин Хоптян ще у травні розпорядився готуватися до осінньо-зимового періоду. В Мінрегіонбуді заявили, що Тернопільщина до роботи взимку готова на оцінку «добре».

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 11 жовтня 2013 року ...
Наступна новина: У Львові пройшла обласна ...

КОМЕНТАРІ