Господарства та служби Тернопільщини готові до роботи в осінньо-зимовий період

Господарства та служби Тернопільщини готові до роботи в осінньо-зимовий період

11.10.13 10:30 0 770
На базі управління з питань цивільного захисту населення відбулося засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під головуванням керівника комісії, першого заступника голови Тернопільської ОДА Миколи Головача.

В рамках реалізації в регіонах завдань, доручень Президента України щодо підготовки житлово-комунального господарства та господарського комплексу до роботи в зимовий період, об’єкти житлово-комунального господарства стовідсотково підготовлено до опалювального сезону, заявив Микола Головач.

Учасники наради доповіли про готовність до роботи в осінньо-зимовий період ДП „Тернопільський облавтодор”, обласного управління водних ресурсів, ПАТ „Тернопільгаз”, про проведену роботу та стан готовності підприємств житлово-комунального господарства області. Чи не найбільше до зими готуються дорожники. Облавтодор заготовляє соляно-піщану суміш, а також техніку. На даний час до роботи підготовлено 78% техніки, створено 36 пунктів обігріву. Як повідомив Микола Головач, по заготівлі солі в області проблем немає, щодо готовності техніки, то голова Тернопільської ОДА Валентин Хоптян доручив до кінця місяця закінчити всі роботи з підготовки та ремонт техніки. Перший заступник голови Тернопільської ОДА Микола Головач також наголосив на важливості створення оперативного резерву палива на випадок надзвичайних ситуацій.

Начальник управління з питань надзвичайний ситуацій та у справах захисту населення від наслідків чорнобильської катастрофи Тернопільської ОДА Василь Майка наголосив на необхідності створення оперативного штабу координації дій з проведення заходів та мінімізації можливих негативних наслідків надзвичайних ситуацій, пов’язаних з настанням несприятливих погодних умов в осінньо-зимовий період та запропонував для затвердження на засіданні комісії його персональний склад.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ