Роман Навроцький закликає тернополян бойкотувати приїзд травесті-діви Монро

Роман Навроцький закликає тернополян бойкотувати приїзд травесті-діви Монро

11.10.13 09:07 0 788
Голова Тернопільської міської організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Роман Навроцький закликає тернополян бойкотувати приїзд до міста травесті-діви Монро, візит якої запланований на 11 жовтня 2013 року в нічний клуб "Holyday".

"Тернопіль – це серце патріотичної західної України, місто, у якому живуть люди з глибокими духовними та сімейними цінностями, стійкими релігійними переконаннями. Пропаганда гомосексуалізму та якихось неприродних речей є шкідливою, і це очевидно для всіх нормальних людей. Тому я виступаю категорично проти приїзду цієї персони невизначеної статі до Тернополя і проти того, аби якісь так звані "травесті-діви" рекламували свої збочені погляди у нашому місті", – зазначив Роман Навроцький.

Свободівець наголосив, що пропагування так званих "травесті-шоу" несе загрозу деградації української молоді та нації загалом.

"Основою суспільного життя є сім'я. І українські діти повинні виховуватись в повноцінних українських родинах. Але нині нам хочуть насадити аморальні, антихристиянські цінності. Не допустімо того, щоб у нашому місті популяризували ганебні речі, які насправді потрібно засуджувати, і щоб юних тернополян вчили розпусти й спотворювали їхній світогляд. Соромно й подумати, що зміну статі зараз пропагують як моду, сучасне явище і таке сприйняття нав'язують молодому поколінню. Якщо так триватиме й надалі, то яке суспільство ми виховаємо, у якому світі житимемо? Тому я закликаю тернополян бойкотувати приїзд до нашого міста осіб, які виступають на противагу всього духовного, що є в нашої нації. Нам потрібна здорова громада з тверезим мисленням, а для того молодь потрібно відмежувати від того, що псує психіку і традиційні, моральні погляди", – наголосив Роман Навроцький.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: На «Рогізній» ...
Наступна новина: Волинські правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ