На Тернопіллі міліціонери проводять перевірку за фактом нанесення тілесних ушкоджень жительці села Чабарівка Гусятинського району

На Тернопіллі міліціонери проводять перевірку за фактом нанесення тілесних ушкоджень жительці села Чабарівка Гусятинського району

11.10.13 08:03 0 966
8 жовтня у Гусятинський райвідділ внутрішніх справ звернулася 50-річна жителька села Чабарівка. Жінка повідомила, що 5 жовтня близько 23 години, перебуваючи на весіллі в місцевому барі, під час конфлікту їй та її вагітній доньці наніс тілесні ушкодження один із гостей.

У пенсіонерки, яка звернулася за допомогою до медиків, діагностували перелом кисті правої руки.

Повідомлення про дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, кваліфіковано частиною 1 статті 122 Кримінального кодексу України (Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження).

Працівники міліції встановлюють очевидців та свідків даної події, а також перевіряють інформацію поширену на веб-сайтах щодо спричинення тілесних ушкоджень вагітній доньці заявниці. Після проведення першочергових слідчих дій матеріали по даній справі будуть скеровані до прокуратури для прийняття відповідного процесуального рішення.

Сектор зв’язків з громадськістю

УМВС України в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: XVI Всеукраїнський ...

КОМЕНТАРІ