На Тернопіллі з пневматичного пістолета кременчанин вистрелив собі в голову

На Тернопіллі з пневматичного пістолета кременчанин вистрелив собі в голову

11.10.13 11:15 0 794
39-річного жителя Кременця госпіталізували до травматичного відділення районної лікарні з пораненням скроневої ділянки голови у стані алкогольного сп’яніння. За попередніми даними, чоловік намагався покінчити життя самогубством.

Що спонукало кременчанина до такого необдуманого вчинку, міліціонери з’ясовують. Допоки доводиться говорити лише про версії. Найпевніше, зі слів рідних, а мешкає чоловік з матір’ю та неповнолітньою дитиною,причиною такого відчайдушного кроку стало надмірне вживання спиртного. Того дня чоловік повернувся додому напідпитку. Сварку з матір’ю затіяв, бо остання не дала продовжити застілля. Приставивши до скроні дуло пневматичного пістолета, став вимагати спиртне. Категоричне ні спровокувало натиснення на курок.

Ще одне запитання, відповідь на яке шукають правоохоронці, – звідки в чоловіка зброя. Знову ж таки версія – зброю потерпілий знайшов. Так це, чи ні встановить слідство.

Факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Кримінальне провадження розпочато частиною 1 статті 120 Кримінального кодексу України.

Сектор зв’язків з громадськістю

УМВС України в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові пройшла обласна ...
Наступна новина: 75 млн. доларів іноземних ...

КОМЕНТАРІ