Гусєв:

Гусєв: "Саме ми заслуговуємо займати перше місце у групі"

11.10.13 08:15 0 894
Збірна України більше за всіх заслуговує займати перше місце у групі "H" європейської кваліфікації на Чемпіонат світу 2014 року. Про це повідомило видання "Чемпіон".

Так вважає півзахисник команди та київського "Динамо" Олег Гусєв, про що розповів в інтерв'ю офіційному сайту Федерації футболу України.

"Згадуючи турнірну дистанцію, думаю, що саме ми більше за всіх заслуговуємо займати перше місце у групі. Ми добре зіграли з усіма своїми безпосередніми суперниками, не враховуючи поразку від Чорногорії у Києві. На виїзді ми обіграли і чорногорців, і поляків. Ті ж англійці двічі зіграли з нами внічию", - сказав він.

На думку футболіста, найбільше українську команду підкосила нічия з Молдовою.

"Якщо б додати ці два очки, ми вже були б лідерами. Але ми своїми можливостями не скористалися, а Англія обіграла Молдову. Тому нам треба тепер налаштовуватися на найважливіший матч з Польщею і чекати на приємні новини з Англії", - зауважив Гусєв.

Гравець впевнений, що на матчі у Харкові буде повний стадіон, а там добре вміють вболівати за рідну команду.

"Трибуни гнатимуть нас вперед, а там уже все залежатиме від того, як ми виконаємо тренерську настанову. Перемогти Польщу можна за рахунок командних дій, настрою на боротьбу і самовіддачі. Найголовніше - виконати тренерський задум", - підсумував він.

Нагадаємо, матч Україна - Польща відбудеться 11 жовтня у Харкові.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ