Транспортна міліція проводить досудове розслідування за фактом падіння літака на Волині

Транспортна міліція проводить досудове розслідування за фактом падіння літака на Волині

11.10.13 08:25 0 881
За фактом падіння легкомоторного літака АН-2 неподалік від села Скулин Ковельського району на Волині розпочато кримінальне провадження.

Повiдомлення про те, що бiля села Скулин Ковельського району впав літак, у чергову частину Камінь-Каширського райвідділу Волинської області надiйшло телефоном від 30-річного жителя обласного центру близько 7 години 40 хвилин.

На місце події відразу виїхали слідчо-оперативні групи камінь-каширського та ковельського райвідділів міліції. Правоохоронцями було встановлено, що близько 5-ї години на територiю недiючого цивiльного аеродрому впав літак. Внаслідок авiакатастрофи двоє осіб загинули.

Даний факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань і розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 281 Кримінального кодексу України (порушення правил повітряних польотів, що спричинило загибель людей). Досудове розслідування проводить Ковельський лінійний відділ УМВС України на Львівській залізниці. Процесуальне керівництво розслідуванням здійснюватиме група процесуальних керівників на чолі з волинським прокурором із нагляду за додержанням законів у транспортній сфері.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Едмар: "Це останній шанс ...

КОМЕНТАРІ