Столичний УБОЗ затримав

Столичний УБОЗ затримав "великих комбінаторів"

11.10.13 08:35 0 753
Співробітники столичного Управління боротьби з організованою злочинністю затримали чотирьох осіб, які протягом року провели ряд шахрайських дій, завдавши збитків на суму у 60 мільйонів гривень.

Члени організованої злочинної групи (ОЗГ) реалізували три великі об’єкти нерухомого майна, що на столичному Хрещатику, одному обласному підприємцю.

Зловмисники мали намір збагатитися ще на 60 мільйонів гривень, та не судилося. Під час передачі авансу у сумі півмільйона євро, при продажі чергового об’єкту, всі члени ОЗГ були затримані.

Під час проведення обшуків правоохоронці вилучили: фальшиві печатки, штампи, паспорти, зразки договорів куплі-продажу, банківські договори, а також магнітні носії з переліком об’єктів нерухомого майна та кредитні картки.

«Зловмисники володіли хорошими артистичними даними, бланки документів візуально майже неможливо було відрізнити від оригінальних. Тому шахраї легко входили в довіру до потерпілого», - розповідає заступник начальника УБОЗ ГУМВС України в місті Києві Олександр Горбачов.

Серед затриманих є раніше судимі за аналогічні злочини, і такі, що на теперішній час мають умовний термін покарання.

Наразі слідчим Управлінням столичної міліції відкрито кримінальне провадження, за фактом вчинення правопорушення, передбаченого ч.4 ст. 190 КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на дванадцять років з конфіскацією майна.

ВЗГ ГУМВС України в м. Києві
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ