Особи, які здають в оренду приміщення під зали гральних автоматів, будуть притягнуті до кримінальної відповідальності

Особи, які здають в оренду приміщення під зали гральних автоматів, будуть притягнуті до кримінальної відповідальності

11.10.13 08:45 0 760
У поточному році працівниками Головного управління МВС України у Луганській області відкрито 470 кримінальних проваджень за ознаками складу злочину, передбаченого статтею 203-2 Кримінального кодексу України (Зайняття гральним бізнесом). З них 109 кримінальних проваджень направлені до суду. 34 особам, які займалися надання послуг у сфері грального бізнесу, вже оголошено про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень за ознаками складу злочину, передбаченого статтею 203-2 КК України.

Співробітниками Державної служби боротьби з економічною злочинністю здійснено 173 перевірок об'єктів, у яких надавалися послуги у сфері грального бізнесу. Вилучено 2006 одиниць грального обладнання (1967 гральних автоматів, 7 електронних рулеток і 32 одиниці комп'ютерної техніки).

Нагадуємо, що власники приміщень, в яких будуть виявлені й задокументовані факти надання послуг у сфері грального бізнесу та вилучено гральне обладнання, будуть притягнуті до кримінальної відповідальності за пособництво у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого статтею 203-2 КК України, санкція якої передбачає покарання у вигляді штрафу від 170 000 до 680 000 гривень.

Відділ зв'язків з громадськістю

ГУМВС України в Луганській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: На Харківщині ...

КОМЕНТАРІ