На Харківщині крадій-рецидивіст обікрав храм

На Харківщині крадій-рецидивіст обікрав храм

11.10.13 08:50 0 803
На днях до чергової частини Орджонікідзевського райвідділу міліції від оператора «102» надійшло повідомлення про пограбування по проспекту Косіора храму святого великомученика Олександра.

На місце події одразу виїхала слідча – оперативна група райвідділу. Під час проведення слідчих заходів, було встановлено, що невідомий чоловік, шляхом розбиття віконного скла проник до храму де зі скриньки для пожертвувань поцупив гроші.

Завдяки професійним діям працівників міліції за «гарячими слідами» був викритий та затриманий 28 - річний раніше неодноразово засуджений безробітний харків’янин. Чоловік не встиг скористатись наживою, речові докази – гроші у сумі майже 500 гривень вилучені.

Дана інформація внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками за ч. 3 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України санкцією якої передбачено покарання до шести років позбавлення волі.

зі словами вдячності до працівників міліції звернувся настоятель храму святого великомученика Олександра отець Сергій. Представник духовенства подякував правоохоронцям за оперативність та професіоналізм під час виконання службових обов’язків.

Більше про це та інше дивіться о 23.25 у відомчій телепрограмі МВС «Crime news» на «5 каналі»

ВЗГ ГУМВС України

в Харківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Полтавщині стартував ...
Наступна новина: Депутати міської ради ...

КОМЕНТАРІ