У львівському терцентрі відбувся захід «Дари осені. Забуті рецепти»

У львівському терцентрі відбувся захід «Дари осені. Забуті рецепти»

11.10.13 12:56 0 884
Львів соціальний. У львівському терцентрі дідусі та бабусі цікаво проводять дозвілля. Так, 9 жовтня у Шевченківському відділенні соціальної допомоги відбувся захід під гаслом «Дари осені. Забуті рецепти».

— В ході проведення наші підопічні, які мешкають у Шевченківському районі розповіли про рецепти та способи приготування їжі у часи їх молодості. Вгощали всіх присутніх домашньою випічкою згідно давніх рецептів, та консервацією власного приготування. Також з учасникам провели вікторину, співали народні так й авторські пісні, декламували поетичні твори, директор львівського міського терцентру Віталій Брославський

Цікаво, що учасники ділились спогадами із свого життя на основі представлених фотографій їх молодості, приміщення відділення прикрасили автентичною вишивкою та керамікою 20-50 років минулого століття задля підтримки святкового антуражу. Під кінець працівники відділення вручили всім учасникам невеличкі подаруночки на пам'ять.

Львівський міський територіальний центр є бюджетною міською установою підпорядкованою управлінню соціального захисту Львівської міської ради, працівники якої надають соціально-побутові послуги, організовують цікаве дозвілля для самотніх літніх людей. Зараз на обслуговуванні перебуває понад 2 тис. львів’ян.

Увага! Бажаючі брати участь у заходах дозвілля львівського міського терцентру можуть звертатись у відділення соціально-побутової реабілітації за тел.: 233 10 49

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: На Тернопіллі лижники з ...

КОМЕНТАРІ