В Закарпатській області зустріч із громадськістю керівництва перечинської міліції

В Закарпатській області зустріч із громадськістю керівництва перечинської міліції

11.10.13 12:06 0 950
Днями Анатолій Попадич, начальник кримінальної міліції Перечинського райвідділу, зустрівся з мешканцями села Сімер, що на Перечинщині. Тут відбувся виїзний прийом громадян.

Проблем у селі, як і всюди, вистачає, каже сільський голова Володимир Бугай. Але всі питання, що відносяться до компетенції сільської ради, намагаємося вирішувати, бо людям потрібно допомагати.

Територію Сімерської сільської ради обслуговує старший дільничний інспектор міліції Юрій Гойзан. Нарікань на роботу «шерифа» у селі нема. Коли виникають ситуації, які потребують втручання міліції, першим на місце одразу приходить Юрій Юрійович, і не важливо, чи він у відпустці, чи на лікарняному. Люди йому довіряють, а це - головний показник роботи міліціонера.

Анатолій Миколайович зустрівся з бібліотекарем села Сімер Любов'ю Бобай. Відколи провели інтернет у сільській бібліотеці, каже досвідчена працівниця, відвідувачів побільшало, бо тепер усі охочі, незалежно від віку та соціального статусу, можуть безперешкодно користуватися послугами інтернет-мережі. Діти можуть грати в ігри, дорослі - розміщувати оголошення в Інтернеті. Але приємно, що не покидають наші односельці читати, книг від цього беруть не менше.

До Анатолія Миколайовича звернувся молодий чоловік з приводу працевлаштування в Перечинський райвідділ міліції. Йому роз'яснили вимоги та правила прийому на роботу в ОВС. Анатолій Попадич запевнив, що у райвідділі завжді раді відпровідальним, фізично та морально підготовленим співробітникам.

Загалом, на всі питаня, що стосувалися ходу розгляду звернень громадян, основних правил звернення в міліцію, прозвучали компетентні та змістовні відповіді.

Мирослава Пекар,

Перечинський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ділові очікування ...
Наступна новина: Епідемічна ситуація в ...

КОМЕНТАРІ