У Львівській області розпочинає свою роботу ХІІІ Міжнародний Економічний Форум

У Львівській області розпочинає свою роботу ХІІІ Міжнародний Економічний Форум

11.10.13 12:55 0 844
11 жовтня, у м. Трускавець розпочинає роботу ХІІІ Міжнародний Економічний Форум під назвою «Глобалізація і Інтеграція: Виклики і Рішення”.

Даний Форум вважається найважливішою подією року в економічному житті Західної України, яка збирає членів урядів східно-європейських держав, політиків і фінансистів, експертів, лідерів міжнародного та вітчизняного бізнесу.

З кожним роком заходами зацікавлюється все більше представників іноземних держав, зокрема цього року беруть участь близько 600 учасників з понад двадцяти країни світу – Польщі, Росії, Угорщини, Словаччини, Білорусії, Румунії, Німеччини, Австрії, Італії, Китаю, Азербайджану, Узбекистану, Мексики, В’єтнаму, Іраку, Кіпру та інших.

З моменту свого заснування Львівський Міжнародний Економічний Форум став потужною національною та міжнародною платформою, відкритою для компетентного обговорення важливих проблем, пов’язаних з конкурентоздатністю регіонів, їхнім економічним зростанням та стратегічним розвитком.

Під час Форуму заплановано підписання рекордної кількості угод та меморандумів. Також вперше працюватиме «Бізнес-алея», яка дозволить інвесторам одразу укладати відповідні угоди щодо реалізації інвестиційно-привабливих проектів.

Серед головних тем: «Європейська інтеграція і українсько-європейське партнерство»; «Українська гостинність: культура, бізнес чи традиції?»; «Екотехнології – стратегії майбутнього»; «Індустріальні парки: успішний досвід Європи для України».

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Міліція знищувала в ...
Наступна новина: У львівському терцентрі ...

КОМЕНТАРІ