На Львівщині правоохоронці запропнували молоді зробити правильний вибір

На Львівщині правоохоронці запропнували молоді зробити правильний вибір

11.10.13 12:22 0 908
Головне управління МВС України у Львівській області спільно з Департаментом освіти і науки облдержадміністрації проводять обласний конкурс для учнівської молоді під назвою «Зроби правильний вибір».

З метою пропаганди здорового способу життя серед учнівської молоді та запобігання наркоманії, алкоголізму, тютюнопаління у середовищі учнівської молоді Головне управління МВС України у Львівській області спільно з Департаментом освіти і науки облдержадміністрації проводять обласний конкурс «Зроби правильний вибір».

Учасниками конкурсу можуть стати учнівські колективи та окремі учні загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів.

Порядок та умови проведення конкурсу:

Обласний конкурс для учнівської молоді „Зроби правильний вибір” проводиться в двох номінаціях: „Малюнок „Наркотикам - Ні!” та „Відеоролик „Я - за здоровий спосіб життя”

Вимоги до конкурсних робіт у номінації Малюнок „Наркотикам - Ні!”

- розмір малюнку : формат А - 3 або А-4 ( 300 х 400 або 210х300)

- техніка виконання: живописна чи графічна. Роботи можуть бути виконані аквареллю, фломастерами, тушшю, олійними фарбами, кольоровими олівцями та іншою технікою виконання

- інформацію про автора та назву роботи вказати на окремій титульній сторінці, яку прикріпити щільно на звороті: прізвище, імя, вік учасника, домашня адреса, назва навчального закладу, клас.

На конкурс не приймаються малюнки:

- скопійовані з плакатів, буклетів та іншої друкованої продукції;

- здані вчасно;

- не відповідають тематиці;

Вимоги до конкурсних робіт у номінації „Я - за здоровий спосіб життя”

- Відеоролик повинен бути записаний у форматі DVD.

- Тематика відеоролика має бути пов’язана із тематикою пропаганди здорового способу життя, запобігання наркоманії серед учнівської молоді.

- Для підготовки відеоролика можна використовувати сюжети фільмів, телепрограм та телепередач, власні відеозйомки, звукове оформлення - відеозаписи пісень, музики, мовне озвучення фрагментів телепрограм, або власний текст.

Терміни подачі:

Творчі роботи у номінаціях „Малюнок „Наркотикам - Ні!” та „Відеоролик „Я за здоровий спосіб життя” подаються до 15.11.2013 року у Львівський обласний Будинок учителя (м. Львів, вул. Коперніка, 42).

Контактний телефон: 261-61-01

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ