Спільні заходи із громадськими організаціями-важливий напрям програми "Львів - безпечне місто"

Спільні заходи із громадськими організаціями-важливий напрям програми "Львів - безпечне місто"

11.10.13 13:26 0 881
У рамках програми «Львів – безпечне місто» ДОбровільна РЕформа МІліції, керівник Львівського міського управління міліції Сергій Зюбаненко провів робочу зустріч із представниками громадської організації «Дорожній контроль».

При зустрічі головний міліціонер Львова розповів про програму реформ львівської міліції. Також було обговорено проблемні питання, які на думку активістів є найбільш актуальними. Під час розмови керівник міліції запросив відповідальних осіб для участі у дискусії.

Учасники запланували розробити спільні заходи для ефективної співпраці. На думку Зюбаненка, це повинно бути дієво, адже допоможе зміцнити дисципліну серед особового складу та покращити якість роботи працівників ДАІ під час виконання ними службових обов’язків.

Підсумовуючи керівник львівської міліції зауважив :«Питання не у збільшенні кількості покараних, а у бажанні змінити ситуацію комплексно». Сергій Зюбаненко запропонував бути на постійному зв’язку. Наголосив, що активісти можуть телефонувати йому особисто, або надавати інформацію у Facebook.

Для інформації: метою роботи громадської організації «Дорожній контроль» є боротьба з правопорушеннями з боку працівників міліції України, що проводиться їх активістами за допомогою відеофіксації виявлених правопорушень та подальшим викладенням відеозаписів на відеохостингу Youtube.

Прес-служба Львівського міського управління міліції
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: ДПІ у м. Чернівцях: ...

КОМЕНТАРІ