На Тернопіллі 30 учнів села Болязуби, Збаразького району, до школи їздитиму автобусом

На Тернопіллі 30 учнів села Болязуби, Збаразького району, до школи їздитиму автобусом

11.10.13 12:26 0 1230
30 учнів села Болязуби, Збаразького району, до Колодненської ЗОШ І-ІІІ з 11 по 18 жовтня 2013 року їздитимуть шкільним автобусом Збаразької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1. Шкільний автобус Залужанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів додатково підвозитиме учнів з с.Тарасівка до Збаразької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1.

Відповідно до наказу відділу освіти районної державної адміністрації від 10 жовтня 2013 року № 405 «Про зміни у маршрутах руху шкільних автобусів» внесено відповідні зміни до маршрутів та розкладів руху шкільних автобусів Залужанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів та Збаразької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1.

А вже 18 жовтня 2013 року відбудеться засідання конкурсного комітету по визначенню маршрутів при обласній державній адміністрації, де одним із питань буде організація рейсу за маршрутом Болязуби – Тернопіль. Після визначення переможця конкурсу відділ освіти районної державної адміністрації зможе укласти договір на підвезення школярів до Колодненської школи. На є домовленість з приватним підприємцем щодо здійснення підвезення учнів за даним маршрутом, який подав заявку на участь в тендері.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У хабарництві викритий ...
Наступна новина: Дублер "Барселони" ...

КОМЕНТАРІ