Тернопільські міліціонери не дали чиновникам збагатити власні кишені

Тернопільські міліціонери не дали чиновникам збагатити власні кишені

11.10.13 12:07 0 897
Директора одного з гаражних кооперативів та керівника комунального підприємства Тернопільської міської ради міліціонери затримали за вимагання неправомірної вигоди. Три тисячі американських доларів мали стати для тернополянина перепусткою до членства в гаражному кооперативі та гарантувати йому виділення двох земельних ділянок під будівництво гаражів.

Як повідомив начальник управління боротьби з економічною злочинністю УМВС України в Тернопільській області Дмитро Любченко, посередником у справі з передачі коштів виступив директор гаражного кооперативу. Чоловік доволі таки солідного віку не цурався керівної посади в товаристві, більше того, зловживав своїми повноваженнями, адже за те, щоб прийняти до кооперативу нову людину, вимагав тисячу «зелених».

Ще дві тисячі доларів, як запевнив, вартували послуги його спільника – керівника комунального підприємства Тернопільської міськради, адже саме на засіданні цього представницького органу місцевого самоврядування мало бути прийняте рішення про виділення двох земельних ділянок. Гроші, передані чиновникові, мали сприяти позитивному результату.

Під час зустрічі з керівником гаражного кооперативу тернополянин передав усю зазначену суму.

Кримінальне провадження розпочато за частиною четвертою статті 368-3 Кримінального кодексу України.

Сектор зв’язків з громадськістю

УМВС України в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Тернопільська класична ...

КОМЕНТАРІ