За нанесення тілесних ушкоджень своєму співмешканцю харків'янка отримала 5,5 років тюрми

За нанесення тілесних ушкоджень своєму співмешканцю харків'янка отримала 5,5 років тюрми

11.10.13 13:05 0 784
Нещодавно Жовтневий районний суд Харкова виніс вирок – 5,5 років позбавлення волі 38-річній харків’янці за умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень своєму співмешканцю.

13 березня поточного року до чергової частини Жовтневого райвідділу міліції надійшло повідомлення від медиків про те, що до реанімаційного відділення Інституту невідкладної хірургії з місця мешкання доставлено 50-річного харків’янина з діагнозом: колото-різане поранення в області живота.

Прибувши на місце події міліціонерами був проведений ретельний огляд, вилучено знаряддя скоєння злочину – кухонний ніж та одяг зі слідами бурого кольору. У ході проведених заходів оперативники викрили підозрювану – нею виявилася 38-річна раніше судима за вчинення навмисних злочинів співмешканка потерпілого.

Правоохоронцями було встановлено, що родинні стосунки між співмешканцями вже давно були зіпсовані. І тримались вони лише на спільному вживанні алкоголю. Так під час чергового вживання міцного напою на побутовому ґрунті у них виникла сварка, у ході якої потерпілий кілька разів вдарив жінку у обличчя, після чого вона взяла ніж, щоб нарізати хліба та, не стерпівши образ, нанесла співмешканцю один прямий удар в область живота.

Згідно висновку експерта жінка заподіяла потерпілому проникаюче поранення черева з пошкодженням печінки, чим спричинила йому тяжкі тілесні ушкодження.

В ході проведення досудового розслідування вина жінки була повністю доведена.

На суді жінка у скоєному щиро розкаялася і пояснила, що смерті потерпілому вона не бажала і прохала суд не позбавляти її волі. Але суд, беручи до уваги, що підсудна не одноразово судима за вчинення навмисних злочинів і знову вчинила тяжкий вирішив, що жінка повинна нести покарання, пов'язане з позбавленням волі, оскільки саме таке покарання, на думку суду є справедливим, а також необхідним і достатнім для її виправлення та попередження вчинення нею нового злочину.

Вироком Жовтневого районного суду Харкова жінку визнано винною у скоєнні злочину передбаченого ч. 1 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження) та призначено покарання у вигляді позбавлення волі терміном на п’ять років і шість місяців.

ВЗГ ГУМВС України

в Харківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Селезньов: Поляків добре ...
Наступна новина: Богдан Матолич привітав ...

КОМЕНТАРІ