ПриватБанк став платіжним партнером Wargaming

ПриватБанк став платіжним партнером Wargaming

11.10.13 13:05 0 816
10 жовтня 2013 ПриватБанк і виробник популярних онлайн-ігор, компанія Wargaming, підписали угоду про співпрацю, результатом якої стала можливість мільйонам користувачів ігри World of Tanks легко і без комісій поповнювати свої ігрові акаунти банківськими картами через інтернет-платежі і готівкою.


«Ця угода - черговий крок щодо поліпшення наших ігрових сервісів, і ми раді тому, що змогли знайти такого надійного партнера, як ПриватБанк. Упевнений, наша співпраця буде довгою і плідною», - говорить Левон Григорян, генеральний менеджер Wargaming на території СНД.


«Можливість просто і швидко поповнювати ігрові акаунти - це те, чого завжди чекала ціла армія шанувальників онлайн-ігор, - каже заступник голови правління ПриватБанку Олександр Вітязь. - Ми з Wargaming зробили сервіс оплати швидким і зручним. Тепер не потрібно витрачати час на пошук платіжного сервісу, а гроші на всілякі комісії».


Поповнити свій аккаунт World of Tanks компанії тепер можна за допомогою пластикових карт в Інтернеті або в мобільних платіжних додатках. Послуга оплати готівкою і пластиковими картами працює в будь-якому банківському терміналі самообслуговування . Після проведення оплати особистий рахунок користувача поповнюється миттєво. Платіжний сервіс для геймерів працює цілодобово (при цьому банк не стягує комісію за поповнення рахунків).


Про ПриватБанк

ПриватБанк є одним з найбільш високотехнологічних світових банків. У числі технологій, які були впроваджені ПриватБанком вперше в світі - SMS-банкінг (1999 рік), ОТР-паролі через SMS (2000 рік), Р2Р-перекази між картками (2003 рік), «Електронна здача» (2009 рік), « онлайн-інкасація»(2010 рік) та інші. ПриватБанк став одним з перших банків, що запровадив технологію безконтактного обслуговування клієнтів за допомогою QR-кодів. За допомогою QR-кодів клієнти ПриватБанку можуть входити в свій аккаунт Інтернет-банку, знімати готівку в банкоматах, заправляти автомобіль на АЗС, а також робити і оплачувати замовлення в мобільному меню ресторанів. Сьогодні кожен третій клієнт користується послугами банку через Інтернет і мобільні додатки.


Про компанію Wargaming

Wargaming - один з найбільших світових видавців і розробників на ринку free-to-play MMO . Компанія була заснована в 1998 році і за цей час встигла з групи ентузіастів перетворитися на міжнародну корпорацію, яка налічує 1200 співробітників по всьому світу, і випустила більше 15 ігор. В даний час Wargaming працює над військовою серією MMO-ігор, присвяченій танковим, повітряним і морським битвам середини XX століття. Флагманський проект компанії, танковий екшен World of Tanks, встиг завоювати безліч нагород від провідних ігрових видань і стати одним з найуспішніших ММО-проектів. Повітряний World of Warplanes входить до списку найбільш очікуваних ММО-релізів, а вихід третього в серії проекту World of Warships, присвячений військовим кораблям, намічений на 2013 рік.


Прес-офіс ПриватБанку в Рівному
Автор: УкрЗахідІнформ .

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Селезньов: Поляків добре ...
Наступна новина: Богдан Матолич привітав ...

КОМЕНТАРІ