Олег Тягнибок: «ПР та комуністи злякалися червоно-чорних знамен, як відьма святої води»

Олег Тягнибок: «ПР та комуністи злякалися червоно-чорних знамен, як відьма святої води»

11.10.13 12:03 0 907
Виборці, які голосували за ВО «Свобода», прагнуть, щоби в цьому парламенті було ухвалено закон про визнання боротьби Організації Українських Націоналістів та Української Повстанської Армії боротьбою за незалежність України. Це наші ідеологічні переконання. Відповідно, Партія регіонів і комуністи бояться тих кольорів, прапорів, українських героїв, як відьма святої води. Своїми діями вони повністю задемонстрували свою антиукраїнськість. Про це 11 жовтня 2013 року заявив лідер Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Олег Тягнибок, коментуючи демарш провладних депутатів після того, як свободівці вивісили в парламентській залі червоно-чорні стяги та плакат-анонс Маршу Боротьби УПА.

Зауважимо, що зранку 11 жовтня, перед початком пленарного засідання парламенту свободівці вивісили в сесійній залі два червоно-чорних прапори та плакат із анонсом Маршу Боротьби, який націоналісти проведуть в Києві на Покрову. Детальніше про святкування Покрови – за посиланням: http://www.svoboda.org.ua/diyalnist/anonsy/042799/

Побачивши у Верховній Раді символіку українських національно-визвольних змагань, «регіонал» Чечетов закликав фракцію Партії регіонів покинути залу. Таким чином «регіонали» разом зі своїми сателітами комуністами зірвали засідання парламенту.

Коментуючи дії провладних депутатів, Олег Тягнибок зауважив: «Засідання українського парламенту сьогодні відбувається при порожніх трибунах – при дискваліфікації фракцій ПР та комуністів. Очевидно, що саме так на них діє українська національна символіка – синьо-жовті та червоно-чорні знамена. Ми обурені демаршем «регіоналів» та комуністів, які просто знайшли причину, щоби не працювати сьогодні у Верховній Раді».

Очільник «Свободи» також привітав усіх українців із прийдешнім святом Покрови та річницею створення Української Повстанської Армії. Олег Тягнибок закликав українських патріотів прийти 14 жовтня о 16:00 до пам’ятника Тарасові Шевченку в Києві, аби разом відзначити цей день та провести традиційний Марш Боротьби.

«Вивішуючи червоно-чорні знамена та плакат, фракція ВО «Свобода» мала намір задемонструвати те, що український законодавець рано чи пізно повинен прореагувати та встановити історичну справедливість. У парламенті має бути проголосовано закон про визнання героїчної боротьби ОУН-УПА боротьбою за державну незалежність України. Має бути ухвалено відповідні закони, які надаватимуть певні соціяльні гарантії для тих небагатьох, які залишилися живими, героїв УПА. 14 жовтня має бути визнано державним загальнонаціональним святом. Це базові принципи, які сповідує ВО «Свобода», які зафіксовані у «Програмі захисту українців», а також у передвиборчій програмі нашого об’єднання», – підсумував лідер націоналістів.

Прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .

фото

фото

фото

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Ділові очікування ...

КОМЕНТАРІ