Влада використовує комуністів для зриву зустрічей із Юрієм Левченком

Влада використовує комуністів для зриву зустрічей із Юрієм Левченком

11.10.13 12:24 0 935
Влада обрала нову тактику боротьби зі свободівцем Юрієм Левченком в окрузі №223, де 15 грудня відбудуться вибори до парламенту. Проплачені комуністи намагаються зривати заходи за участикерівника Аналітичної служби ВО «Свобода» Юрія Левченка. На зустрічі націоналіста із громадою заздалегідь приходять добре підготовлені провокатори з КПУ, які намагаються будь-якою ціною унеможливити проведення заходів.

Зауважимо, що йдеться не про поодиноких провокаторів, а про цілі групи – зграї комуністів, до складу яких входять один-два україномовних молодих хлопці, декілька «неврівноважених» бабусь, представники середньої керівної ланки компартії та оператор, який знімає весь їхній спектакль на відео. У день зустрічі в парку по вул. В.Піка на Нивках така група намагалася вчини провокації, а після того, як провокація не вдалася, ці особи спробували використати міліцію задля зриву зустрічі. Чітка злагодженість дій та фільмування процесу вказує на замовність провокацій, шляхом яких влада намагається, зокрема, спровокувати Юрія Левченка на асиметричну відповідь, яку провладний кандидат надалі зможе використовувати задля дискредитації опозиціонера. Цікаво, що всі зачинщики цих провокацій не приховують своєві приналежности до Комуністичної партії. Зокрема на зустрічі 9 жовтня групою провокаторів керував секретар Шевченківського райкому КПУ.

«Минулого року на жодну нашу зустріч не приходили провокатори-комуністи, а тим паче цілі їхні загони. Тоді активно намагалися зривати зустрічі та вчиняти провокації особисті посіпаки Пилипишина. Очевидно, що зараз влада має на меті не лише перешкоджати нам спілкуватися з людьми та провокувати на неадекватну реакцію, але й хоче прирівняти нас до своїх сателітів – ненависних киянам комуністів. Раджу їм даремно не витрачати ресурси на КПУ-шний мотлох, адже вже перші зустрічі цієї осені показали, що рівень підтримки опозиції серед киян лише зростає», – наголосив Юрій Левченко.

Прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ