Донецька ДАІ погрожує перевізнику, який мав везти до Києва свободівців на Марш Боротьби УПА

Донецька ДАІ погрожує перевізнику, який мав везти до Києва свободівців на Марш Боротьби УПА

11.10.13 17:56 0 2762
На Донеччині у зв’язку з погрозами управління ДАІ перевізник відмовив свободівцям у наданні автобусів для поїздки на Марш Боротьби УПА, який націоналісти проведуть у Києві 14 жовтня, на свято Покрови. Про це 11 жовтня 2013 року повідомив голова Донецької обласної організації ВО «Свобода» Ігор Славгородський.

Як зауважив очільник донецьких свободівців, автобус для поїздки до столиці було замовлено заздалегідь. Однак сьогодні перевізник повідомив Ігореві Славгородському про те, що не може надати послуги із транспортування активістів до Києва. Причиною відмови власника автобуса стали погрози з боку обласного управління МВС. Перевізник зазначає, що йому погрожували позбавленням ліцензій та дозволів на перевезення пасажирів.

Ситуація виглядає дуже дивною з погляду на те, що Партія регіонів заявляє про свої прагнення до Европи. Адже методи діяльности партії влади залишилися з бандитських 90-х. Ми збиралися їхати на мирну санкціоновану акцію, проте зустрілися з прямою забороною влади та погрозами первізникові», – коментує Ігор Славгородський.

Водночас керівник «Свободи» Донецької области повідомив, що зараз націоналісти шукають инші можливості, як дістатися на Марш Боротьби УПА. Детальніше про захід – за посиланням: http://www.svoboda.org.ua/diyalnist/anonsy/042799/

Прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Працівники ...
Наступна новина: Заступник голови УНП ...

КОМЕНТАРІ