Заступник голови УНП порадив «рухівцям» не притримуватися більшовицьких методів

Заступник голови УНП порадив «рухівцям» не притримуватися більшовицьких методів

11.10.13 17:59 0 1184
При представленні під час прес-конференції в УНІАН нового керівного складу Української Народної Партії новообраний голова партії Олександр Клименко (на фото - у центрі) наголосив, що оновлена керівна команда УНП складається з представників різних областей України. Крім Донеччини, яку представляє сам О.Клименко, заступники голови партії представляють Полтавщину - Сергій Соловей, Рівненщину - Світлана Ніколіна, Тернопільщину - Тарас Пастух, Миколаївщину - Олексій Мірошниченко та Київ - Наталія Погожева. «Ця команда політиків-практиків додасть нову якість і самої партії, і українській політиці», - зазначив Олександр Клименко. Він також підкреслив, що не зважаючи на рішення суботнього (5 жовтня) з’їзду Української Народної Партії щодо скасування рішення про самоліквідацію партії, делегати підтвердили своє прагнення до об’єднання дій УНП з іншими партіями правого флангу: Конгресом українських націоналістів , НРУ, «Нашою Україною», «Собором» та іншими.
У відповідь на питання присутніх на прес-конференції представників НРУ щодо процесу об’єднання з Українською Народною Партією заступник голови УНП, голова Миколаївської обласної організації Олексій МІРОШНИЧЕНКО (на фото - праворуч) зокрема зазначив, що позиція Миколаївської організації УНП у цьому питанні є загальновідомою, і полягала в тому, що усвідомлюючи необхідність об’єднання дій національно-демократичних партій з метою створення в Україні конкурентоспроможної правої політичної сили, вони категорично виступали проти ліквідації Української Народної Партії і вступу в НРУ, оскільки не бачили в цьому будь-якої політичної перспективи.
Процес же задекларованого «влиття» членів Української Народної Партії в НРУ Олексій МІРОШНИЧЕНКО порівняв із спробою перелити воду з 10-12-літрового відра у 3-літрову банку, і порадив «рухівцям» припинити притримуватися більшовицьких методів, домагаючись спочатку зруйнування УНП «до основания, а затем…» будувати якісь міфічні «рухівські» плани. Також, користуючись нагодою, МІРОШНИЧЕНКО «подякував» присутнім на прес-конференції представникам Руху за те, що своєю поведінкою під час 4-місячної спроби «об’єднання» на базі НРУ, «рухівці» зробили усе можливе, щоб переконати представників переважної більшості обласних організацій УНП, які спочатку підтримували цей процес, у його безперспективності і необхідності збереження Української Народної Партії.
Оскільки ми притримуємося право-консервативних політичних поглядів, перш з все ми маємо цінувати, те своє, що вже маємо, тому ми цінуємо Українську Народну Партію, і докладемо усіх зусиль для її збереження і розвитку. Наше суспільство вимагає якісної української політики, і перш за все в економічній сфері, і лише обстоювана УНП концепція економічного націоналізму «Роби, купуй, захищай українське – бо це твоє!» може забезпечити розквіт Української Держави», - підкреслив також під час прес-конференції О.МІРОШНИЧЕНКО.
Як повідомлялося раніше,
ПРЕДСТАВНИКИ МИКОЛАЇВСЬКОЇ УНП З САМОГО ПОЧАТКУ НЕ БАЧИЛИ ПЕРСПЕКТИВ ОБЄДНАННЯ З НРУ (http://obzor.mk.ua/nikolaevskie-novosti/5629-nikolaevskaya-unp-ne-stala-obedinyatsya-s-ruhom.html) та
Голова Миколаївської обласної організації УНП Олексій Мірошниченко був обраний заступником ГОЛОВИ УНП від партійної групи, яка підтримувала на посаду голови партії народного депутата IV скликання Юрія ШИРКА чи колишнього голову Нацради з питань телебачення та радіомовлення Віталія Шевченка (http://news.pn/ru/politics/89242)

Прес-служба Миколаївської обласної організації
Української народної партії
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Донецька ДАІ погрожує ...
Наступна новина: ВО «Свобода»: Вилучення ...

КОМЕНТАРІ