Олександр Сич: «Демарш Партії регіонів свідчить про те, що вона є антиукраїнською і проросійською політичною силою»

Олександр Сич: «Демарш Партії регіонів свідчить про те, що вона є антиукраїнською і проросійською політичною силою»

11.10.13 19:11 0 1156
Нинішній крок фракції ВО «Свобода» у парламенті щодо розміщення вітального плаката до Дня створення УПА – це декларація нашого наміру виконувати передвиборчу програму ВО «Свобода» – «Програму захисту українців», в якій зазначено, що ми боротимемося за визнання вояків ОУН-УПА на державному рівні. Про це 11 жовтня 2013 року повідомив народний депутат від Всеукраїнського обєднання «Свобода» Олександр Сич під час брифінгу у Верховній Раді України.

Свободівець зазначив, що Українська Повстанська Армія боролася за українську державу під знаменами: червоно-чорним – знамено ОУН, і під знаменом української держави, які нині розміщено у Верховній Раді – в ложі, де розмістилася фракція ВО «Свобода».

«УПА боролася до 1961 року, і можна уявити, яка це була затяжна боротьба. Останній бій останнього підрозділу УПА відбувся 1961 року на Тернопільщині. Ми переконані, що сучасна національна українська держава не може бути повноцінною і себе зреалізувати, якщо вона не буде базуватися на тих прагненнях і тій боротьбі, яку вели українці за її відновлення. Кожна держава в Европі є національною і кожна поставала чи природнім шляхом без боротьби чи з боротьбою. Багато держав боролися так, як і ми, за те, щоби мати право на свою державу», – зазначив свободівець.

«Нинішній демарш Партії регіонів свідчить про те, що вона є антиукраїнською і проросійською політичною силою. Скільки би не заявляли «регіонали» про те, що вони намагаються розбудовувати незалежну українську державу, але нинішні їхні дії разом із комуністами свідчать, що очільники ПР і членство їхньої партії виховані в традиціях російської культури і мають проросійську ментальність. Їхні дії спрямовані на підтримку російського в Україні, зокрема і на розбудову в Европі ще однієї російської держави на українській території», – підсумував Олександр Сич.


Прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Працівники Львівської ...

КОМЕНТАРІ