Працівники Львівської митниці Міндоходів виявили майже 3 тисячі пачок сигарет у спеціальних сховищах

Працівники Львівської митниці Міндоходів виявили майже 3 тисячі пачок сигарет у спеціальних сховищах

11.10.13 19:49 0 931
10 жовтня пункт пропуску «Рава-Руська» для виїзду до Польщі прибув рейсовий автобус «Немирів – Томашів». Митники Міндоходів на підставі аналізу ризиків та поведінки водія скерували автобус в місце поглибленого огляду транспортних засобів. Там у конструктивній порожнині вентиляційної системи та отворі санітарного вузла автобуса знайшли 420 пачок сигарет різних торгівельних марок.
В іншому випадку наш співвітчизник приховав майже 2,5 тис. пачок сигарет у конструктивних порожнинах та спеціально обладнаних сховищах автомобіля «Volkswagen Passat». Їх виявили у паливному баку, порожнинах передніх та задніх дверей, бамперах, під обшивкою даху, сидінь. Також в автомобілі були спеціально виготовлені сховища різних розмірів – під заднім сидінням, за декоративною обшивкою, між передніми сидіннями. Доступ до них зробили через спеціальний люк.
Отже, громадяни вчинили дії, спрямовані на переміщення через митний кордон України товарів з приховуванням від митного контролю, а саме використовуючи засоби та способи, що утруднюють виявлення таких товарів.
Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого ст.. 471 та 483 Митного кодексу України. За цими фактами складено протоколи про порушення митних правил. Сигарети та легковий автомобіль вилучено, їх вартість буде встановлена додатково

Головне управління
МІНДОХОДІВ У Львівській області
.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Олександр Сич: «Демарш ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: ...

КОМЕНТАРІ