На Львівщині відбулися змагання з легкоатлетичного кросу серед учнів ПТНЗ

На Львівщині відбулися змагання з легкоатлетичного кросу серед учнів ПТНЗ

11.10.13 18:04 0 1072
9 – 10 жовтня на бігових доріжках парку “Високий замок” відбулися фінальні змагання з легкоатлетичного кросу серед учнів професійно-технічних навчальних закладів за програмою ХХІІ обласних спортивних ігор серед учнів ПТНЗ Львівщини.

Змагання, що організовувались Львівським обласним відділенням Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України на базі Львівського професійного ліцею в межах відзначення присвячених 140-ї річниці Івана Боберського, зібрали понад 280 учасників з 35 навчальних закладів Львівщини.

Дівчата змагалися на дистанції 500 метрів, хлопці – 1000 метрів. За підсумками 30 забігів кращою серед дівчат стала учениця Вищого професійного училища №20 Наталя Панасевич. З другим результатом до фінішу прибігла Христина Федора з Львівського професійного ліцею харчових технологій, а третьою стала Василина Махно, яка навчається у Львівському вищому професійному училищі ресторанного сервісу та туризму. Перемогу серед юнаків виборов Сергій Ніколаєнко з вищого професійного училища № 8 (м. Стрий), другим став Ростислав Павлусь (Новояворівський професійний ліцей), третім – Сергій Копійка (Вищого професійного училища №20).

За підсумками змагань начальник Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Анатолій Ігнатович нагородив кращих учасників грамотами та дипломами Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України.
Автор: УкрЗахідІнформ .

фото

фото

фото

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Сошенка 33 в неділю ...
Наступна новина: Івано-Франківські платники ...

КОМЕНТАРІ