Івано-Франківські платники податків сплатили до бюджету 891 мільйон гривень

Івано-Франківські платники податків сплатили до бюджету 891 мільйон гривень

11.10.13 18:07 0 915
Ця сума надійшла від них до зведеного бюджету за дев’ять місяців 2013 року. В тому числі, Державний бюджет з початку року поповнився більш як на 488 млн.грн. Про це повідомила в.о. начальника Івано-Франківської ДПІ Міндоходів Олександра Михайловська.
Вона зазначила, що левова частка у надходженнях до Державного бюджету належить податку на додану вартість – 225 млн.грн. Сума податку на прибуток підприємств склала 159 млн.грн.
Надходження до місцевого бюджету склали 402,6 млн.грн. Це на 26 млн.грн. більше, ніж за відповідний період минулого року. Найбільшу частку в цій сумі складає податок на доходи фізичних осіб – 305,7 млн.грн., плата за землю – 39 млн.грн., єдиний податок – 34 млн.грн.
«Івано-Франківські платники податків відповідально ставляться до виконання своїх зобов’язань. Вони усвідомлюють, що податкові надходження до бюджету – це важливі соціальні інвестиції, які поліпшують добробут як кожного громадянина зокрема, так і держави в цілому. Підтвердженням цьому є те, що 98% надходжень до бюджету сплачується міськими платниками добровільно. Міндоходівці, в свою чергу, намагаються надати їм повний спектр послуг для успішного ведення бізнесу. Зокрема, платникам податків вони пропонують компетентні консультації провідних фахівців інспекції, а також швидке та комфортне проведення процедур адміністрування податків в електронному вигляді», – підкреслила Олександра Михайловська.


Підготовлено інформаційно-комунікаційним відділом
ДПІ у м. Івано-Франківську Головного управління
Міндоходів в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині відбулися ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: Західні ...

КОМЕНТАРІ