Жодне звернення у Івано-Франківській ДПІ не залишається поза увагою

Жодне звернення у Івано-Франківській ДПІ не залишається поза увагою

11.10.13 21:35 0 952
З початку року до міської ДПІ Міндоходів надійшло 56 звернень громадян. Про це повідомила начальник відділу забезпечення доступу до публічної інформації та організації розгляду звернень громадян, надання адміністративних та консультативних послуг Вікторія Слободян. Вона також зауважила, що в порівнянні з аналогічним періодом минулого року, кількість звернень зменшилась на 50.
Питання, з якими громадяни зверталися до ДПІ, стосувалися, в основному, податку на доходи фізичних осіб, оподаткування доходів підприємницької діяльності, контрольно-перевірочної роботи, інформування про ухилення від сплати податків тощо. «Ми не залишаємо поза увагою жодного звернення. Після проведення детального аналізу, вживаємо усіх необхідних заходів щодо надання громадянам своєчасної та вичерпної відповіді на питання, що їх цікавлять» - наголосила Вікторія Слободян.
За її словами, своєчасний розгляд звернень громадян та надання на них вичерпних відповідей є одним із пріоритетних завдань івано-франківських міндоходівців. Адже саме цей напрямок роботи відіграє особливу роль у забезпеченні постійного зв'язку між державою та громадянами. Фахівці інспекції проводять системну роботу із забезпечення реалізації громадянами конституційного права на звернення, забезпечення кваліфікованого, неупередженого, об’єктивного та своєчасного розгляду звернень громадян, оперативного вирішення порушених у них питань та задоволення законних вимог заявників. В свою чергу, громадяни, повідомляючи про будь-які порушення податкового законодавства, відстоюють свої інтереси та мають нагоду виявити активну громадсько-соціальну позицію.

Підготовлено інформаційно-комунікаційним відділом
ДПІ у м. Івано-Франківську Головного управління
Міндоходів в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чи звільняються від ...
Наступна новина: Тернопільщина: Чи потрібно ...

КОМЕНТАРІ