У Житомирській обласній філармонії привітали кращих журналістів

У Житомирській обласній філармонії привітали кращих журналістів

12.10.13 19:45 0 1511
„Журналістика – це надзвичайно відповідальна і важлива справа. Дуже часто рішення державного рівня приймаються під впливом четвертої влади, тобто журналістів. Від того, яку думку журналісти сформують, так наша держава і буде рухатись. Від вашої позиції залежить робота влади”, - на цьому наголосив заступник голови облдержадміністрації Ярослав Долгих під час урочистостей з нагоди Дня журналіста України та Дня працівників видавництв, поліграфії і книгорозповсюдження України, які відбулися 6 червня в обласній філармонії.

На території Житомирщини працюють і формують громадську думку 700 журналістів, близько 100 з них – заслужені журналісти України. В області видаються 60 періодичних друкованих видань, загальний тираж газет області складає 615 тисяч примірників.

У день професійного свята Ярослав Долгих передав присутнім у залі філармонії щирі вітання від голови облдержадміністрації Сергія Рижука і побажання творчих злетів та здійснення всіх планів і задумів.

Голова обласної ради Йосип Запаловський у своєму вітальному слові назвав журналістів рупором влади, акцентуючи на тому, що завдяки співпраці з журналістами в області активізувалась популяризація роботи місцевих громад. Очільник обласної влади пообіцяв, що наступний концертний сезон, а отже й урочистості з нагоди журналістського свята, відбуватимуться в оновленій і ошатній філармонійній залі з гарною акустикою і новими кріслами.

Вітання від Житомирського міського голови передала присутнім його заступник Наталія Леонченко, яка зауважила, що журналісти уособлюють у собі найважливіші риси, притаманні громадянському суспільству: відповідальність, об’єктивність, толерантність, доброзичливість і забезпечують діалог між владою і громадою.

З вітальними словами до журналістів звернулась директор департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації, який виступив організатором урочистого заходу, Ірина Басова.

За сумлінну працю, значний особистий внесок у розвиток інформаційного простору Житомирщини почесними грамотами облдержадміністрації було нагороджено завідуючу відділом листів газети „Житомирщина” Наталію Хоменко, журналіста студії „Ц-ТВ” Анну Першко, редактора районної газети „Ружинська земля” Василя Кащука, заступника директора програм ЖОДТРК Михайла Синьогуба, завідуючу редакцією ТВО обласного радіо Валентину Тичину, журналіста телекомпанії „Союз-ТВ” Вероніку Соболєву. За особистий внесок у розвиток вітчизняної видавничої і поліграфічної справи почесні грамоти облдержадміністрації і грошові премії отримали провідний спеціаліст редакційно-видавничого відділу ЖДТУ Тетяна Ходаківська, директор ПП „Рута” Микола Бондар, директор ПП Кирилюк І.В. Інна Кирилюк.

Під час урочистостей оголосили і нагородили лауреатів та дипломантів обласного творчого конкурсу до Дня журналістики. Так, лауреатом у номінації „Журналіст року – лауреат премії ім. Василя Земляка” стала оглядач газети „Житомирщина” Анна Данюк-Черкашина, у номінації „Журналіст року – лауреат премії ім. Василя Остапчука” – старший редактор обласного радіо Олена Лаговська та редактор ЖОДТРК Таміла Нестерук. Кращим молодим журналістом друкованих ЗМІ визнано Наталію Хоменко (газета „Житомирщина”), електронних ЗМІ – Вероніку Соболєву (ТРК „Союз-ТВ”) і Оксану Сахневич (ТОВ ТРК „Студія Ц-ТВ”). Лауреатам вручили незвичайні подарунки: ковані вироби надані студією Арт-кузница.

В рамках святкового заходу його учасники мали можливість насолодитися виступами кращих артистів та творчих колективів області.

Режисером-постановником урочистого дійства став режисер Житомирського академічного українського музично-драматичного театру ім.І.Кочерги Петро Авраменко.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Источник: http://kovanye-rozy.com
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: У США відкриють для ...
Наступна новина: На Миколаївщині міліція ...

КОМЕНТАРІ