Блокування рахунків компанії Webmoney на Україні

Блокування рахунків компанії Webmoney на Україні

12.10.13 19:45 0 1384
12 червня Державна податкова служба України провела обшуки в київському офісі Webmoney, підсумком яких стали блокування рахунків з 60 млн. гривень (близько 6 млн. євро) компаній пов'язаних з Webmoney Transfer. Також були вилучені сервера з офісу компанії в Києві на яких проводилося тестування нових технологій.

Українська влада не одного разу підіймали питання регулювання інтернет-платежів, особливо в системі Webmoney.

Що ж спричинило таку акцію? За словами представників податкової інспекції, компанія Webmoney була співучасником фінансової афери яка завдала багатомільйонних збитків державі. Але тоді постає логічне запитання чого вони чекали 10 років щоб предявити такі звинувачення, адже саме стільки компанія Webmoney працює на ринку України і надає послуги в сфері електронних грошей. Самі представники компанії не раз відсилали запит у Нац банк, щоб урегулювати питання у цій галузі, та прийняти відповідні закони уряд не спромігся за весь цей час.

Навіщо взагалі електронні гроші? Тут відповідь очевидна для розрахунків в мережі Інтернет. Найактивнішими клієнтами системи Webmoney були інтернет-магазини і фізичні особи які продавали якісь товари через чи послуги інтернет, також багато фрілансерів отримували гроші саме через систему Webmoney. Також люди які пов'язані із розробкою сайтів чи їх просуванням в Інтренеті напевно часто зустрічали наступні слова "заработок на сайте для вебмастера" - в більшості випадків цей заробіток також оплачувався тими ж Webmoney.

І що тепер? А нічого жахливого для користувачів системи не трапилося, операції переказу та поповнення електронних гаманців ніхто не відміняв. Компанія продовжує виконувати свої зобовязання, але всі операції проводяться через інший рахунок.

Кому це вигідно і навіщо заблокували роботу Webmoney? Хороше запитання...
Источник: http://tik-tak-money.ru/zarabotok-na-saite.html
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: У США відкриють для ...
Наступна новина: На Миколаївщині міліція ...

КОМЕНТАРІ