Для репресованих чернівчан влаштували благодійну акцію

Для репресованих чернівчан влаштували благодійну акцію

12.10.13 08:41 0 859
Завершився місячник доброчинності «Від серця до серця хай іде доброта», організований місцевим осередком Міжнародної громадської організації «Міжнародний фонд «Взаєморозуміння і толерантність» за підтримки Чернівецької міської ради.

У рамках заходів місячника, приурочених до 605-річчя міста Чернівці, Дня людей похилого віку та Міжнародного дня милосердя, у кафе «Родзинка» відбулася акція “Зігрійте добром старість”. До неї долучилися учні Чернівецького вищого комерційного училища. Вони підготували святковий концерт для людей похилого віку, котрі зазнали нацистських переслідувань в роки Другої світової війни. А це в’язні концтаборів, колишні примусові працівники фашистської Німеччини, діти, вивезені разом з батьками та народжені в неволі.

Місцевий осередок Міжнародної громадської організації «Міжнародний фонд «Взаєморозуміння і толерантність» і надалі планує проводити подібні акції, сподіваючись на підтримку людей, які здатні прийти на допомогу, проявити милість людського серця, розуміння, співчуття, вміння розділити чужий біль і горе , як свої власні.

Сектор інформації та зв’язків з громадськістю

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Рятувати емоційний стан ...

КОМЕНТАРІ