Борис Клімчук: Збереження та зміцнення здоров’я людини – основна місія санітарно-епідеміологічної служби

Борис Клімчук: Збереження та зміцнення здоров’я людини – основна місія санітарно-епідеміологічної служби

12.10.13 11:23 0 874
Вже упродовж дев’яноста років в Україні на варті здоров’я та життя людей стоїть державна санітарна служба, основні завдання якої - епідеміологічне благополуччя населення, запобігання розповсюдженню небезпечних хвороб, контроль за якістю води та харчування. з нагоди професійного свята та 90-ї річниці від дня створення санепідемслужби в облдержадміністрації відбулися урочисті збори.

«Збереження та зміцнення здоров’я людини, безпека її життя, харчування й дозвілля – головна ваша місія», - підкреслив голова облдержадміністрації Борис Клімчук у своєму вітальному слові.

«Якісний і безпечний світ – ось що потрібно нам та нашим дітям. І для цього необхідна щоденна системна робота санепідеміологів. Профілактика – на першому місці. Адже загальновідомо: краще запобігти, ніж потім ліквідувати наслідки. В усіх цивілізованих країнах саме профілактика є одним із пріоритетів у роботі медицини», - зазначив голова облдержадміністрації.

З нагоди професійного свята Борис Клімчук нагородив спеціалістів санепідемслужби краю почесними відзнаками облдержадміністрації.

Також представників галузі привітали заступник голови облдержадміністрації Віталій Карпюк, перший заступник голови облради Юрій Лобач та Луцький міський голова Микола Романюк.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівщина презентує ...
Наступна новина: На Тернопіллі микола ...

КОМЕНТАРІ