В Луцьку міський голова Микола Романюк привітав з професійним святом працівників Державної санітарно-епідеміологічної служби

В Луцьку міський голова Микола Романюк привітав з професійним святом працівників Державної санітарно-епідеміологічної служби

12.10.13 12:12 0 814
Щороку, у другу неділю жовтня в Україні відзначають День працівників державної санітарно-епідеміологічної служби.

Від людей цієї відповідальної професії залежить стан здоров’я кожного лучанина. Адже саме у них на контролі – питання профілактики інфекційних та професійних захворювань, запобігання впливу на здоров’я людей шкідливих факторів, турбота про безпеку та умови харчування, праці, навчання, проживання та відпочинку.

Тож напередодні професійного свята та 90-ї річниці від дня створення санепідемслужби, в облдержадміністрації відбулися урочисті збори. Вітали працівників галузі голова обласної державної адміністрації Борис Клімчук, його заступник Віталій Карпюк, перший заступник голови обласної ради Юрій Лобач та Луцький міський голова Микола Романюк.

«Державна санітарно-епідеміологічна служба займає ключову позицію в системі охорони здоров’я нашої держави. Впевнений, що ваша висока фаховість, життєва енергія, відданість справі й надалі слугуватимуть запорукою санітарної безпеки жителів обласного центру», - звернувся міський голова до працівників галузі.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, значні досягнення у забезпеченні санітарно-епідеміологічного благополуччя населення міста, а також з нагоди професійного свята Микола Романюк відзначив Почесною грамотою міського голови Івана Ульчака, начальника Луцького міськрайонного управління Головного управління Держсанепідслужби у Волинській області.

Він також оголосив Подяки міського голови Людмилі Каліщук, лікарю-епідеміологу відділу епідеміологічного нагляду Луцького міськрайонного управління Головного управління Держсанепідслужби у Волинській області та Галині Пахолюк, фельдшеру санітарного відділення організації санітарно-гігієнічних досліджень міськрайонного відділу лабораторних досліджень ДУ «Волинський обласний лабораторний центр Держсанепідслужби України».

«Щастя вам, благополуччя, міцного здоров’я, успіхів у всіх добрих справах!», - побажав Микола Ярославович працівникам санітарно-епідеміологічної служби.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ