Для лучан та гостей міста відкрилася виставка робіт учнів та викладачів Луцької художньої школи

Для лучан та гостей міста відкрилася виставка робіт учнів та викладачів Луцької художньої школи

12.10.13 12:29 0 774
В арт-галереї «Луцьк» відбулося відкриття виставки робіт учнів та викладачів Луцької художньої школи, які брали участь у 2-му Міжнародному пленері. Цей престижний захід відбувся на території гміни Міланув Люблінського воєводства Республіки Польща. Відкриття виставки приурочене до Дня художника, який відзначається щороку у другу неділю жовтня.

На урочисте відкриття заходу завітали міський голова Микола Романюк, заступник міського голови, керуючий справами виконкому Юрій Вербич та секретар міської ради Григорій Пустовіт.

Звертаючись до присутніх, Микола Романюк зазначив, що радий вітати всіх в арт-галереї «Луцьк», яка має вже певну історію. За його словами, вона створена для того, аби наші молоді таланти мали можливість показати свою творчість загалу. «Я вітаю учнів та викладачів школи, які взяли участь у міжнародному пленері. Ви гідно представили наше місто на цьому заході», – наголосив міський голова.

Микола Романюк зазначив, що у неділю в Україні відзначатимуть День художника. «Це люди, які обрали професію за покликом душі, адже на художника не можна вивчитися, ним треба бути від народження. Необхідно мати дар, вміння і бажання», – відмітив він.

Міський голова подякував усім за працю. «Вам є чим гордитися, є що показати», – додав Микола Романюк.

Також він побажав учням Луцької художньої школи подальших успіхів, стати справжніми майстрами та представляти наше місто на міжнародних заходах. За його словами, ця виставка - невеличкий початком їх творчого шляху.

Потому Микола Романюк вручив Вітальний адрес міського голови колективу комунального закладу «Луцька художня школа» (директор Гаврилюк Іван Миколайович).

Експозиція робіт учнів та викладачів Луцької художньої школи діятиме у арт-галереї «Луцьк» до 25 жовтня.

Запрошуємо лучан та гостей міста відвідати виставку.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Голова Львівської ОДА ...

КОМЕНТАРІ