Оберіть щось смачне з «ЛуцькогоMENU»!

Оберіть щось смачне з «ЛуцькогоMENU»!

12.10.13 11:38 0 908
На початку жовтня 2013 року за ініціативи управління туризму та промоції міста Луцької міської ради тиражем 2 тис. примірників побачило світ нове унікальне видання про події міста Луцька.

«ЛуцькеMENU» – перше луцьке щомісячне видання про культурні, мистецькі, соціальні, розважальні, наукові події в нашому місті. «ЛуцькеMENU» дозволить мешканцям та гостям нашого міста цікаво і корисно спланувати своє дозвілля.

Видання містить вісім тематичних розділів з найповнішою інформацією про фестивалі, виставки, театральні вистави, презентації, мистецькі події, розваги, які відбуваються протягом поточного місяця у Луцьку. На звороті видання розміщена карта міста, яка допоможе усім охочим дістатися до місць проведення заходів.

«ЛуцькеMENU» підготовлене управлінням туризму та промоції міста і розповсюджуватиметься безкоштовно у театрах, найпопулярніших закладах (готелях, кафе, ресторанах тощо), Центрі туристичної інформації та послуг міста Луцька.

Звертаємось з проханням до організаторів подій/заходів/свят скористатись можливістю проанонсувати свої події у «ЛуцькомуMENU», адже саме Ваша подія може стати заходом місяця!

Просимо подавати інформацію про події наступного місяця до 20 числа поточного.

e-mail: lutsktourism@gmail.com

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Віктор Шемчук ініціює ...
Наступна новина: Литовці та поляки ...

КОМЕНТАРІ