Луцьк: микола Романюк проінспектував хід виконання ремонтних робіт на прибудинкових територіях міста та мості, що на вул. Карпенка-Карого

Луцьк: микола Романюк проінспектував хід виконання ремонтних робіт на прибудинкових територіях міста та мості, що на вул. Карпенка-Карого

12.10.13 11:05 0 936
Міський голова Микола Романюк проінспектував хід виконання робіт на мості, що на вулиці Карпенка-Карого (поблизу села Рованці), де триває капітальний ремонт. Там здійснюється другий етап робіт: ведеться підготовка до укладення нового асфальтного покриття на частині моста (одна частина уже відремонтована), паралельно тривають роботи з відновлення зовнішнього освітлення.

Також Микола Романюк побував на прибудинковій території на пр-ті Відродження, 14, 16, де завершується комплексний ремонт. Там укладено асфальтне покриття та освітлено прибудинкову територію. Тривають підготовчі роботи з встановлення нових дитячих та спортивного майданчиків, а також облаштовуються пішохідні доріжки. Комплексне облаштування прибудинкової території планують завершити за два тижні.

Оглянув міський голова й прибудинкову територію, що на вул. Федорова, 2а та Конякіна 15, 17, де роботи – на завершальному етапі. Там уже встановлено додаткове обладнання на дитячому ігровому майданчику, а також відновлено вуличне освітлення. Зараз триває асфальтування дорожнього покриття та тротуарів у дворі. Роботи будуть завершені до кінця наступного тижня.

Окрім цього, міський голова Микола Романюк побував у мікрорайоні Вересневе, де ознайомився із ходом реконструкції басейну ДЮСШ № 1, що відбувається за кошти благодійного фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк» та кошти міського бюджету. Станом на там здійснено ряд робіт, зокрема, утеплено стіни, стелю, проведено ремонт чаші басейну, а також встановлено апарат з очистки води. Зараз триває ремонт у приміщеннях роздягалень.

Оглянувши пришкільну територію, міський голова Микола Романюк доручив відремонтувати під’їзний шлях до школи з вул. Ванди Василевської: «Тут потрібно покласти нове дорожнє покриття, замінити бордюри, а також відновити вуличне освітлення».

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Львівщина презентує ...

КОМЕНТАРІ