В Луцьку григорій Пустовіт взяв участь у засіданні Координаційної ради з питань розвитку громадянського суспільства

В Луцьку григорій Пустовіт взяв участь у засіданні Координаційної ради з питань розвитку громадянського суспільства

12.10.13 08:24 0 832
Вчора, 10 жовтня у місті Києві відбулося засідання Координаційної ради з питань розвитку громадянського суспільства, яка діє при Президентові України. Місто Луцьк на цьому заході представляли секретар міської ради Григорій Пустовіт та виконавчий директор ЛМГО «Центр Політичного Аналізу та Виборчого Консалтингу», керівник проекту «ВолиньМедіа» Михайло Шелеп.

Окрім того, вони взяли участь у роботі конференції «Місцева демократія в Україні. Новий стандарт». Захід був присвячений питанням розвитку місцевого самоврядування та місцевої демократії в Україні.

Учасники засідання обговорили стан правового регулювання та рекомендації щодо покращення процедур механізмів місцевої демократії в Україні, питання організації та проведення громадських слухань, внесення питань на розгляд місцевих рад шляхом місцевої ініціативи, ситуацію із проведенням загальних зборів громадян за місцем проживання, механізми місцевої демократії (консультації з громадськістю, громадська експертиза, органи самоорганізації населення).

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Сергій Зюбаненко: Реформа ...

КОМЕНТАРІ