На Хмельниччині рятувальники роз’яснюють громадянам основи безпечної життєдіяльності в осінньо-зимовий період

На Хмельниччині рятувальники роз’яснюють громадянам основи безпечної життєдіяльності в осінньо-зимовий період

12.10.13 08:52 0 844
З початком осінньо-зимового пожежонебезпечного періоду існує ризик збільшення кількості виникнення пожеж, особливо у житловому секторі. Нерідко вони виникають у той момент, коли самі мешканці знаходяться вдома, але із-за невміння діяти в екстремальних ситуаціях люди не в змозі на початковій стадії ліквідувати загорання. Швидко розповсюджуючись, полум’я набирає силу і за лічені хвилини знищує накопичене роками майно, домашні речі, у вогні гинуть люди, отримують сильні опіки та отруюються чадним газом.

Тому, 11 жовтня, з метою попередження виникнення пожеж у цей небезпечний період, працівники Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області разом із виноградівським сільським головою, соцпрацівником та засобами масової інформації провели комплексне пожежно-профілактичне відпрацювання Виноградівської сільської ради Ярмолинецького району. Особлива увага приділялася одиноким, престарілим, неблагонадійним, багатодітним та малозабезпеченим сім’ям.

Під час відпрацювань рятувальники провели профілактичні бесіди, під час яких роз’яснили основні вимоги правил пожежної безпеки в побуті. Акцентували увагу на дотриманні правил використання відкритого вогню, печей, газового обладнання та електроприладів. Рятувальники розповсюдили серед мешканців тематичні пам’ятки та листівки попереджувального змісту.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ