В Закарпатській області в учнівської молоді Тячівщини виховують правову свідомість та культуру

В Закарпатській області в учнівської молоді Тячівщини виховують правову свідомість та культуру

12.10.13 08:50 0 899
Днями в Тячівській РДА відбулась зустріч учнівської молоді з представниками судової гілки влади та правоохоронних органів району. В зустрічі взяв участь начальник Тячівського райвідділу міліції полковник Павло Басараба.

Основною метою зустрічі є виховання серед учнівської молоді Тячівщини правової свідомості та культури. Такі зустрічі стали традиційними й приурочені до Дня юриста.

Окрім начальника Тячівського райвідділу міліції Павла Басараби, у зустрічі взяли участь заступник голови Тячівського районного суду Михайло Розман, старший прокурор прокуратури Тячівського району Ярослав Дьолог та заступник начальника Тячівського районного відділення СБУ Павло Ващук.

Учнівська аудиторія була представлена школярами 9-11 класів загальноосвітніх закладів Тячева, Буштина, Руського Поля, Калин, Бедевлі та Тересви.

Після короткої інформації про роботу вищезгаданих органів між присутніми відбулась жвава дискусія, юнаки та дівчата мали можливість поспілкуватись з гостями та задати їм питання. В основному цікавила молодь інформація щодо насильства в сім’ї, зафіксованих фактів корупції в районі, результатів перевірок «Нічне місто» та «Нічна вулиця», права застосування міліцією фізичної сили та умови вступу на службу до ОВС України. Звернуто увагу і на питання вживання наркотичних засобів та стан протидії наркозалежності в районі.

Представники суду та правоохоронних органів дали роз’яснення та вичерпні відповіді на всі питання. Отримавши цікаву та корисну інформацію, вдячні школярі зробили фото на згадку з усіма присутніми.

Іван ФІЛІП,

Тячівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ