В Закарпатській області мукачівські правоохоронці затримали юнака, який пограбував дівчину

В Закарпатській області мукачівські правоохоронці затримали юнака, який пограбував дівчину

12.10.13 08:32 0 874
За «гарячими слідами» працівники відділення Державтоінспекції Мукачівського міського відділу міліції затримали 23-річного юнака, який з шиї дівчини зірвав золотий ланцюжок.

Спершу потерпіла намагалась сама наздогнати грабіжника, та, побачивши, що хлопець віддаляється, підбігла до працівників ДАІ, яким розповіла про пригоду. А вже ті наздогнали й затримали грабіжника.

19-річна мукачівка близько 22.00 на автобусній зупинці у центральній частині Мукачева чекала маршрутне таксі, коли до неї підійшли двоє незнайомих хлопців. Один з них почав чіплятися до дівчини, запрошував до кав`ярні, та вона навідріз відмовила залицяльнику. Хлопець, образившись на відмову, вирішив поквитатися: зірвав з її шиї золотий ланцюжок з кулоном і втік...

Намагаючись наздогнати грабіжника, мукачівка побачила машину Державтоінспекції. Схвильована дівчина підійшла до міліціонерів, описала особу грабіжника і вказала напрямок, куди він втік. За кілька хвилин правоохоронці хлопця затримали. Спочатку 23-літній мукачівець відмовлявся зізнаватись у вчиненому, навіть намагався викинути золоту прикрасу, однак під впливом беззаперечних доказів він зізнався, а крадене повернув власниці.

Юнака, який спокусився на чуже, притягнуто до кримінальної відповідальності за ч.1 ст.186 Кримінального кодексу України «Грабіж». Йому загрожує позбавлення волі на строк до 4 років.

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ