Ужгородські міліціонери затримали раніше судимого наркомана

Ужгородські міліціонери затримали раніше судимого наркомана

12.10.13 09:54 0 835
Під час комплексного відпрацювання Ужгорода, на проспекті Свободи був зупинений 30-річний раніше судимий місцевий мешканець, який вів себе підозріло.

Молодик документів при собі не мав, а тому був запрошений до Ужгородського міськвідділу міліції для бесіди та встановлення його особи. Виявилося, що чоловік раніше вже попадав у поле зору міліціонерів через скоєння злочинів, пов'язаних із збутом наркотичних речовин. Окрім того, відсидів кілька років на нарах за крадіжки з проникненням в житло.

Правоохоронці спитали молодика, чи є у нього які-небудь заборонені предмети, на що чоловік добровільно, в присутності понятих, виклав з кишені своєї шкіряної куртки паперовий згорток з речовиною рослинного походження зеленого кольору, схожу на маріхуану. Загальна вага її становила близько п’яти грам.

Вилучене «зілля» направлено на дослідження. Дана подія зареєстрована в Єдиному реєстрі досудових розслідувань. Відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України(незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту), за що передбачено накладення штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, виправні роботи на строк до двох років, арешт на строк до шести місяців, обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Діана ДОРОГІЙ, Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ленс: Блохін погано знає ...
Наступна новина: За продаж підакцизних ...

КОМЕНТАРІ